Dale-Gudbrands Trykkeri AS - Gudbrandsdalens eneste trykkeri med fagkunnskap!

Dale-Gudbrands Trykkeri AS

Om oss

Vi rundet 80 år i 2021!
Trykkeriet ble etablert i 1941 som et avistrykkeri for lokalavisa Dale-Gudbrand. Avisa ble etter hvert borte, men navnet har vi beholdt. I mange år var boktrykk enerådende. På 70-tallet kom offsettrykk som åpnet for nye muligheter. De siste årene nå har vi gjennomgått enda et teknologiskifte, overgang fra offsettrykk til digitaltrykk. Dette har gitt oss mulighet til å produsere små og store jobber raskt og effektivt.

Bernt Harjo

Daglig leder

Bernt er trykkeriets daglige leder. Han svarer opp dine henvendelser raskt og effektivt, og ser til at du får gode produkter til rett tid. Bernt har vært i bedriften siden 1999 og har god kunnskap om vår mangfoldige produksjonslinje, maskiner og materialer. 

Magnus Olaussen

Grafiker

 
Vi er svært glade for å ha Magnus på laget etter at vår gode medarbeider gjennom mange år, Lasse, har ønsket å pensjonere seg. Magnus er 45 år og har en spennende bakgrunn og mange års erfaring fra grafisk produksjon i hovedstadsområdet. Han er vant til en hektisk hverdag og har god kjennskap til alle våre systemer og maskiner. Magnus er en hyggelig person som vil møte deg som kunde med åpenhet, faglig dyktighet og gode råd. 

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om ditt prosjekt!