Dale-Gudbrands Trykkeri AS - Gudbrandsdalens eneste trykkeri med fagkunnskap!

Dale-Gudbrands Trykkeri AS

Om oss

Vi fyller snart 80 år! 
Trykkeriet ble etablert i 1941 som et avistrykkeri for lokalavisa Dale-Gudbrand. Avisa ble etter hvert borte, men navnet har vi beholdt. I mange år var boktrykk enerådende. På 70-tallet kom offsettrykk som åpnet for nye muligheter. De siste årene nå har vi gjennomgått enda et teknologiskifte, overgang fra offsettrykk til digitaltrykk. Dette har gitt oss mulighet til å produsere små og store jobber raskt og effektivt.

Åse Harjo Øvstegård

Daglig leder

Åse er siste tilskudd hos Dale-Gudbrands Trykkeri og startet i bedriften i januar 2020. Hun har bakgrunn fra salg og markedsføring og er utdannet innen markedsføring, innovasjon og økonomi ved Høgskolen i Lillehammer/Innlandet. I tillegg til å bistå i produksjonen kan Åse bistå med kreativ utforming, rådgivning innen markedsføringsstrategi, markedsanalyse og sosiale medier for våre kunder.

Lasse Follestad

Grafiker/typograf

Lasse har meget lang fartstid i bransjen og har vært hos Dale-Gudbrands Trykkeri siden 1999. Han er utdannet typograf og er meget dreven på grafisk utforming. Lasse bistår med alt fra å lage nye oppsett og design til enklere korrekturer, bilderedigering og logoutforming m.m.

Bernt Harjo

Produksjonsansvarlig og ferdiggjører

Bernt er bedriftens «alt-mulig-mann» og har ansvaret for den fysiske produksjonen i bedriften. Han har vært i bedriften siden 1999 og har derav god kunnskap om vår produksjonslinje, maskiner og materialer.

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om ditt prosjekt!